Snoeien en knippen

Veel tijd breng ik door in mijn moestuin, maar drie keer per jaar verruil ik mijn eigen tuin voor andermans groene domein. Een week in het voorjaar, een week in het najaar en gedurende de maand augustus ga ik op pad met mijn heggenschaar, snoeischaren en snoeizaag. Als een reizende snoeier knip ik in de zomers vele meters haag en diverse snoeivormen.

Gewapend met mijn vlijmscherpe Stihl heggenschaar is geen haag of sculptuur mij te veel. Mijn gereedschap wordt jaarlijks geslepen en is van de allerhoogste kwaliteit. Meedogenloze zagen uit Japan, scherpe scharen uit Zwitserland en veel goede zin garanderen een vlijmscherp resultaat waar de buren versteld van staan.

Ook voor andere snoeiklussen kom ik graag langs. Denk hierbij aan het snoeien van een fruitboom, of het bijwerken van struiken die veel te groot geworden zijn. Ook als u graag wilt leren snoeien, of samen een klus aan wilt pakken bent u bij mij aan het goede adres. Laat op de Contact-pagina een berichtje achter en we kijken samen naar de mogelijkheden.

De video hieronder geeft een inkijkje in de mogelijkheden.

%d bloggers like this: